DYXUM - Alpha-and E-mount photographer - Page 3

Recent Galleries

Belgie - Brugge : Brugge, of Bruges zoals de Fransen zeggen, is de hoofdstad en grootste stad van de Belgische provincie West-Vlaanderen en van het arrondissement Brugge, alsook de zetel van het bisdom Brugge en van een hof van assisen. Het historisch centrum is als middeleeuwse stad opgenomen op de werelderfgoedlijst van UNESCO. De stad telt circa 117.000 inwoners. De economische betekenis van Brugge vloeit voornamelijk voort uit de haven van Zeebrugge. Brugge een wereldberoemde toeristische trekpleister.

Belgie - Brugge

AnneM

Brugge, of Bruges zoals de Fransen zeggen, is de hoofdstad en grootste ...

Updated: Jan 29, 2013 7:52am PST

Centrumcross 2013 - Surhuisterveen : Marianne Vos heeft de achttiende editie van de Centrumcross in Surhuisterveen op haar naam geschreven. De wereldkampioene kwam in Friesland in de internationale veldrit solo over de finish. Bij de mannen ging de overwinning naar de Belg Rob Peeters. Ook hij kwam solo aan de meet. Thijs van Amerongen werd tweede voor de Duitser Philipp Wasleben en Lars van der Haar. Lars Boom reed zijn ketting eraf en was op slag kansloos.

Centrumcross 2013 - Surhuisterveen

AnneM

Marianne Vos heeft de achttiende editie van de Centrumcross in Surhuis ...

Updated: Jan 21, 2013 6:22am PST

NL - Berg en Dal - Afrikamuseum : In het buitendeel van het Afrikamuseum krijgt je een indruk van de architectuur van een aantal Afrikaanse dorpen en woonerven. Je wandelt over een erf uit Ghana, door een dorp van de Dogon uit Mali, ontdekt de ‘mongulu’s’ van de Baka-pygmeeën uit Cameroun en de paalwoningen uit Benin. 
Ook zuidelijk Afrika is vertegenwoordigd met een woonerf uit Lesotho. De groenten op de kleine akkers en de inrichting van de huizen zorgen voor een echte Afrikaanse sfeer.

NL - Berg en Dal - Afrikamuseum

AnneM

In het buitendeel van het Afrikamuseum krijgt je een indruk van de arc ...

Updated: Oct 28, 2012 11:47am PST

landscapes :

landscapes

Syd Lawson Photography

Updated: Sep 28, 2012 12:10am PST

Profronde 2012 - Surhuisterveen : Mark Cavendish heeft dinsdagavond de 31e Profronde van Surhuisterveen gewonnen. De Britse wereldkampioen liet in de massasprint zijn grote rivaal uit de Tour de France, de Slowaak Peter Sagan, achter zich en kon daardoor de felbegeerde Gouden Fiets meenemen. Pieter Weening uit Harkema werd derde

Profronde 2012 - Surhuisterveen

AnneM

Mark Cavendish heeft dinsdagavond de 31e Profronde van Surhuisterveen ...

Updated: Aug 02, 2012 11:11am PST

African Safari 2009 :

African Safari 2009

rmscustom

Updated: Jul 15, 2012 7:26am PST

NL - Arnhem - Openluchtmuseum : Het Openluchtmuseum ligt  aan de rand van de stad Arnhem. De mensen van het museum lijken zo uit het verleden te zijn weggelopen. Trots op hun erfgoed, inspireren ze u met hun verhalen. Een bezoek is een tocht terug naar je jeugd.

NL - Arnhem - Openluchtmuseum

AnneM

Het Openluchtmuseum ligt aan de rand van de stad Arnhem. De mensen va ...

Updated: Jul 10, 2012 11:26am PST

Longwood Gardens : One day this fall I decided to just hop in the car and visit Longwood Gardens.  These are some of the better shots.

Longwood Gardens

Joe Mallis

One day this fall I decided to just hop in the car and visit Longwood ...

Updated: Mar 22, 2012 12:25pm PST

Melbourne and surrounds :

Melbourne and surrounds

mikebr

Updated: Mar 08, 2012 3:41am PST

Oamaru Harbour :

Oamaru Harbour

Syd Lawson Photography

Updated: Feb 09, 2012 12:37pm PST