DYXUM - Alpha-and E-mount photographer - Page 5

Recent Galleries

Wende Snijders live-Drachten : Wende Snijders staat bekend om haar Franse Chansonrepertoire. Maar naast deze gevoelige nummers legt ze zich ook toe op dance, pop, rock, singer-songwriter en blues. Het optreden tijdens Simmerdeis 2010 was een mengeling van al deze stijlen.

Wende Snijders live-Drachten

AnneM

Wende Snijders staat bekend om haar Franse Chansonrepertoire. Maar naa ...

Updated: Nov 13, 2012 9:56am PST

Ilse de Lange live-Drachten : Ilse de lange live op het Kiryat Onoplein in Drachten ter ere van het 50 jarig bestaan van Schouwburg De Lawei. Ilse en haar band gaven een geweldige show!

Ilse de Lange live-Drachten

AnneM

Ilse de lange live op het Kiryat Onoplein in Drachten ter ere van het ...

Updated: Nov 13, 2012 4:23am PST

Herfst : Herfstkleuren zijn een fenomeen dat bij vele bladwisselende bomen en struiken voorkomt. De kleur van de bladeren van veel bomen en struiken verschuift in de herfstmaanden gedurende enkele weken langzaam van hun gebruikelijke groene kleur naar een reeks kleuren, die variëert van geel, oranje tot rood en bruin. Aan het einde van deze periode vallen de bladeren.

Herfst

AnneM

Herfstkleuren zijn een fenomeen dat bij vele bladwisselende bomen en s ...

Updated: Nov 05, 2012 4:41am PST

SKS Skûtsjesilen 2010 - Veenhoop : Skûtsjes are typical Frisian ships that were originally used as cargo ships by Frisian farmers. Once a year sailing championships are organized in which skippers of these historic ships fight for the honor of becoming the skûtsjesilen champion.

SKS Skûtsjesilen 2010 - Veenhoop

AnneM

Skûtsjes are typical Frisian ships that were originally used as cargo ...

Updated: Nov 04, 2012 5:39am PST

Paddestoelen :

Paddestoelen

AnneM

Updated: Oct 29, 2012 11:38am PST

NL - Berg en Dal - Afrikamuseum : In het buitendeel van het Afrikamuseum krijgt je een indruk van de architectuur van een aantal Afrikaanse dorpen en woonerven. Je wandelt over een erf uit Ghana, door een dorp van de Dogon uit Mali, ontdekt de ‘mongulu’s’ van de Baka-pygmeeën uit Cameroun en de paalwoningen uit Benin. 
Ook zuidelijk Afrika is vertegenwoordigd met een woonerf uit Lesotho. De groenten op de kleine akkers en de inrichting van de huizen zorgen voor een echte Afrikaanse sfeer.

NL - Berg en Dal - Afrikamuseum

AnneM

In het buitendeel van het Afrikamuseum krijgt je een indruk van de arc ...

Updated: Oct 28, 2012 11:47am PST

Lauwersmeer (NL) : In vroegere tijden stroomde zoet en zout water in elkaar over in de Lauwerszee. Angst voor overstromingen leidde in 1969 tot de bouw van een dam. Op de vroegere zeebodem ontstond een prachtig nieuw landschap een echt vogelparadijs. Natuur in het gebied rond Lauwersmeer is zo bijzonder dat het gebied is aangewezen als Nationaal Park.

Lauwersmeer (NL)

AnneM

In vroegere tijden stroomde zoet en zout water in elkaar over in de La ...

Updated: Oct 13, 2012 6:29am PST

landscapes :

landscapes

Syd Lawson Photography

Updated: Sep 28, 2012 12:10am PST

Het Vechtdal Overijssel (NL) : De Vecht baant zich al kronkelend een weg door een schitterende landschap en passeert pittoreske dorpjes, landgoederen, bossen en heide. Een landschap waarin vervlogen tijden bewaard zijn gebleven en waar je nog volop ruimte en rust vindt. Een gebied dat zich uitstekend leent voor stevige wandelschoenen (of een fiets).

Het Vechtdal Overijssel (NL)

AnneM

De Vecht baant zich al kronkelend een weg door een schitterende landsc ...

Updated: Sep 04, 2012 6:04am PST

SKS Skûtsjesilen 2012 - Lemmer : Skûtsjes are typical Frisian ships that were originally used as cargo ships by Frisian farmers. Once a year sailing championships are organized in which skippers of these historic ships fight for the honor of becoming the skûtsjesilen champion.

SKS Skûtsjesilen 2012 - Lemmer

AnneM

Skûtsjes are typical Frisian ships that were originally used as cargo ...

Updated: Aug 09, 2012 8:43am PST